Help & Coaching

Wil jij een nieuwe website maken en je denkt ik ken al die programmeertalen niet of je hebt geen enkel idee hoe dat allemaal precies werkt. Geen probleem, wij helpen jou stap per stap om ZELF je eigen websites te gaan maken. Wij schuiven voor jou alle technische kanten opzij en beginnen met jou enkel met  de eenvoudige stappen zoals pagina’s aanmaken en aanpassen, teksten en foto’s toevoegen, linken naar social media enz…

Wij helpen jou om zelf het stuur van je website te pakken en veel geld te besparen in toekomst. Zo hoef je niet voor elke kleine aanpassing in je site geld te gaan uitgeven. Nee... je doet het gewoon even zelf. Niet alleen dit maar je krijgt de nodige kennis om TIJDIG je website te voorzien van meest nodige tools.

Heb je al een bestaande website en zit je vast aan al die ingewikkelde website programma's (CMS) van je leverancier, dan helpen wij jou om vrij te komen en je zelfstandigheid terug te krijgen.

Neem direct contact met ons op

HOE WERKT HET ?

Wanneer je een website of een webshop bij ons laat maken, dan bouwen wij in korte tijd de site voor jouw, zodat je ook snel aan de slag kan met je onderneming. Daarna krijg je de toegang tot onze leeromgeving (privé facebook groep) waar je stap per stap kunt leren hoe jij zelf je site kunt beheren. Onze leeromgeving beschikt over de exacte informatie die elke beginner nodig heeft om effectief zijn of haar website/webshop te laten draaien. In onze leeromgeving worden tips, tools, vragen enz... besproken.