Werkwijze

Wat gebeurt er nadat je een dienst hebt besteld?

Contact opnemen

We nemen direct contact met jou als het nodig is. We luisteren naar jouw verhaal en helpen jou graag verder met een goed advies.

Gaat het om een nieuwe website of een bestaande ? Wat wil je bereiken met je site? Hoe moet de website er uit zien? Enz... Dit soort vragen helpen ons om een passende website voor jou te kunnen realiseren.

Bouwen en verfijnen

Wij vertalen vervolgens jouw wensen naar een website met een professionele uitstraling. Wij maken de website op naar jouw smaak en huisstijl zodat je een goed beeld krijgt van hoe je website eruit gaat zien.

Daarna kun je feedback geven en worden jouw commentaren verwerkt.

Inhoud plaatsen

Als de template van je site klaar is en goedgekeurd, je stuurt ons de teksten, foto’s en links. Wij plaatsen het voor jou op de website.

Nou, gefeliciteerd je site is nu online en kan door bezoekers bekeken worden.

Help en coaching

Nu is je site online en het kan zijn dat er voorlopig geen wijzigingen nodig zijn, maar het goed onderhouden van je site is heel cruciaal. Je zult zien dat af en toe wat teksten, foto’s, tools, enz… moeten toegevoegd of aangepast worden. We helpen jou d.m.v. handleidingen, video’s en e-books en laten je zien hoe jij de belangrijkste zaken zelf kunt beheren. We begeleiden jou hoe op de actuele zaken kunt reageren zodat je het beste uit je website kunt halen.