Uitleganimatie

uitleganimatieMensen hebben tegenwoordig geen tijd en zin meer om lange teksten online te lezen.  Wanneer bezoekers  eindelijk op je site terechtkomen scannen ze heel snel je site en als jouw  site niet overzichtelijk of onduidelijk is, dan vertrekken ze meteen naar de volgende. Dat is zonde. Maar hoe voorkom je dit ? Simpelweg met een uitleganimatie over je bedrijf.

Met een korte animatievideo kun je op een simpele en effectieve manier uitleggen wat je bedrijf doet en welke problemen je voor de klant kan oplossen. En animatievideo kun je vergelijken met een “Pitch” maar op een audiovisuele manier. Met een animatievideo maak je site en je onderneming toegankelijker voor bezoekers en houd je ze langer op je site. Bovendien hoef je niet ieder keer uit te leggen wat je onderneming doet, gewoon je uitleganimatie laten zien en verder zaken doen.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Vul je gegevens in zodat wij een offerte op maat kunnen sturen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Contact opnemen

  Stap 1 : We luisteren goed naar je verhaal. We zoeken samen naar de kern van je activiteiten die jij wilt overbrengen door de juiste vragen te stellen. Daarna gaan we aan de slag met de volgende stap.

  Scenario maken

  Stap 2 : We schrijven de tekst die de voice-over zal inspreken. Daarna maken we m.b.v afbeeldingen  het scenario van je video en scenes af. Tot slot wordt het geheel ter beoordeling ingeleverd.

  Uitvoering

  Stap 3 : Wanneer de vorige stap is goedgekeurd, beginnen we met de uitvoering. Jouw verhaal wordt vertaald in een levende animatie met beelden en geluid. Deze wordt dan door jouw beoordeeld.

  Oplevering

  Stap 4 : Jouw uitleganimatie is nu klaar en je ontvangt hem in een gangbaar bestand. Je kunt vanaf nu je uitleganimatie op je site en andere kanalen (youtube, facebook, ...) verspreiden.